Ensimmäiseksi voin kertoa, että en pidä lapsista ja nuorista. Korjaan, minä vihaan lapsia ja nuoria. Kaikki ainakin alle 18-vuotiaat pitäisi olla laitoksessa kokopäiväisesti. Johan niihin tungetaan kaikki muutkin jotka eivät pysty olemaan yhteiskunnalle hyödyksi. Olen varma että saisimme miljoonasäästöt, jos kaikki lapset kasvatettaisiin yhtenä massana, kiikutettaisiin suoraan synnytysosastolta kasvatuslaitoksiin. Ei enää mitään törkyisiä graffitteja tai kännäävää teininuorisoa.

Lapset häiritsevät eivätkö osaa käyttäytyä laisinkaan. Niistä irtoaa kauhean voimakkaita ja korviasärkevän kimeitä ääniä julkisilla paikoilla. Eivätkä ne osaa lopettaa. Lapset tuijottavat ja kuolaavat kuin vähä-älyiset. Yhtä vähä-älyiset, mutta kymmenen vuotta vanhemmat ovat jo hoidossa, on vain ikäsyrjintää että moista suvaitaan lapsuuden nimissä.

Päiväkodin pitäjät, tarhatädit, luokanopettajat ja muut nuorisoasiantuntijat voisivat siis yhdistää voimansa. Kaikki vauvavoikasta lukioon yhden katon alla, turvallisesti samojen ihmisten seurassa, kasvatettu uusimpien ja parhaimmiksi todettujen kasvatusmetodien mukaan. Jos biologisilla vanhemmilla olisi muka joku aivan kauhea tarve nähdä omaa jälkikasvuaan, niin he voisivat vaikka käydä silloin tällöin  vilkaisemassa penskaansa. Ja vaikka säästää niille rahaa sitä hetkeä varten kun pääsevät kunnollisina kansalaisina elämään.